Puten-Pilz-Gulasch mit Nudeln

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Hallo meine lieben Kochfreunde,

eine neue Woche, ein neues Rezept 🙂 Ihr habt sicherlich bereits bemerkt, dass mein letzter Post auf Englisch und auf Deutsch war. Japp ab sofort wird es jeden Post in zwei Sprachen geben. Auch meine internationalen Follower sollen tikamana.de komplett genießen können. 🙂

Nun aber zurück zum Rezept. Der Herbst rückt immer näher und diverse Pilzarten tummeln sich bereits in den Supermärkten. Ich liebe Pilze! Und so gibt es heute ein Putengulasch mit Champignongs, Austernpilze und natürlich Nudeln. 🙂

Ihr braucht:

300 g gemischte Pilze (hier Champignons und Austernpilze)

1 Zwiebel

1 Knoblauchzehe

600 g Putenbrust

400 g Nudeln (z.B. Rigatoni)

Salz, Pfeffer, Zucker

1 EL Olivenöl

350 g Brokkoli

etwas Salbei

1 EL Mehl

400 ml stückige Tomaten

300 ml Gemüsebrühe

Die Zubereitung:

1. Pilze putzen und in Stücke schneiden. Dann die Zwiebel und den Knobi schälen und fein würfeln. Brokkoli waschen und in kleine Stücke schneiden, so auch das Fleisch.

2. Nudeln kochen

3. Öl in der Pfanne erhitzen. Das Fleisch darin leicht anbraten. Pilze, Brokkoli, Knobi und Zwiebel kurz mitbraten. Nun mit Mehl bestäuben und anschwitzen lassen. Tomaten, Salbei und Brühe unter Rühren in die Pfanne geben und ca. 8 Minuten auf niedriger Stufe kochen lassen.

4. Mit Salz, Pfeffer und Zucker abschmecken. Anrichten!

Lasst es euch schmecken 🙂

XXX Katja

 

Turkey Mushroom Goulash with Pasta

Hello my dear cooking freaks,

a new week a new recipe 🙂 You have probably recognised that my last blog post was the first one translated into english. Yes, indeed we are going international now and will no longer keep the good stuff fm the “non-germas” 🙂 Let’s have a look at this weeks recipe now. Autumn is coming and mushrooms are back in the spotlight. Every supermarket is full of a great selection of mushrooms already and since mushrooms are one of my secret love stories I chose a turkey mushroom goulash with a mix of oyster mushrooms and button mushrooms and of course some pasta (my biggest love story-if I could I would marry my “Andronaco” Pasta = Mrs. Katja Pasta?!? Wow! What a wonderfull idea  🙂 ok-stop it….)

That’s what you need:

300 g Mix of mushrooms (here button mushrooms and oyster mushrooms)

1 Onion

1 Glove of garlic

600 g Turkey chest

400 g Pasta (here Rigatoni)

Salt, pepper, sugar

1 Soup spoon of Olive oil

350 g Broccoli

Some clary

1 Soup spoon of flour

400 ml Lump tomatos

300 ml Vegetable stock

The preparation:

1. Clean the mushrooms and cut them into pieces. Peel the onion and the garlic and dice them finely. Clean the broccoli and cut it into small pieces, do the same with the meat.

2. Cook the Pasta in salt water

3. Heat the olive oil in a teflon pan and fry the meat lightly. Add the mushrooms, broccoli, garlic and the onion and let them sweat briefly and then stew them with flour dust and sauté it. Now add the lump tomatoes, clary and the vegetable stock while stirring into the pan and let it cook for 8 minutes at low heat.

4. Season with salt, pepper and sugar as necessary.

Enjoy 🙂

 

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